Vaals Amuseert, Amuserondwandeling, ca. 10 kilometer, 4 locaties, 4 amuses

Vanwege Corona maatregelen is er op dit moment geen nieuwe wandeling voor 2020 beschikbaar. Zodra de horeca weer veilig open mag en kan informeren we u graag over Vaals Amuseert editie 2020. Tot die tijd blijf gezond en wij verheugen ons erop u weer te zien!

Wandelen door de groene heuvels…….. mooie uitzichten……. prachtige gebouwen en……tussen het wandelen door genieten op het terras met een heerlijk hapje!

Al ruim 5 jaar is de amuse wandeling ieder jaar weer een bijzonder verrassende nieuwe wandeling van ca. 10-12 kilometer. Zelfs als u geboren en getogen in Vaals bent zult u versteld staan van de prachtige verborgen plekjes die ook u kunt ontdekken tijdens deze mooie luswandeling.
Vele amuse-wandelaars hebben we in de afgelopen jaren op onze terrassen mogen begroeten, stuk voor stuk allemaal wandelaars die met veel plezier de route hebben gelopen en aangenaam verrast waren door zowel de wandeling als de amuses.

De wandelroute is duidelijk omschreven in het handzame wandelboekje voorzien van foto’s, plattegrond en historische informatie over de amuse locaties die u onderweg aandoet, Kasteel Vaalsbroek, Gasterij Hoeve de linde, Herberg Oud Holset en Hotel Kasteel Bloemendal.

Wandelboekjes inclusief de 4 vouchers zijn te koop op iedere verkoop/startlocatie voor € 12,50 per persoon. De wandeling is een rondwandeling zodat u de wandeling op elke gewenste locatie kunt beginnen.

Wij wensen u alvast veel wandelplezier en graag zeggen wij tot ziens op onze locaties!

Een dagje Bourgondisch en historisch genieten  in het Zuid-Limburgse Heuvelland!
Een dagje Bourgondisch en historisch genieten in het Zuid-Limburgse Heuvelland!
Vaals Amuseert, Amuserondwandeling, 10 kilometer, 4 locaties, 4 amuses, € 12,50 p.p., Te wandelen van 19 april t/m 3 november 2019